Sejfulla Myftari
Sejfulla Myftari

Sejfulla Myftari

Dokumentar, Shqiptare, Cikli"Portrete". Idea dhe realizimi: Arian Çuliqi. Sejfulla Myftari, humorist shqiptar (i njohur si Cekja i Beratit) ka luajtur në shumë telekomedi dhe filma. Një aktor i sukseshëm i humorit shqiptar