Sekretet e Universit-A do të përfundojë Përjetësia?
Sekretet e Universit-A do të përfundojë Përjetësia?

Sekretet e Universit-A do të përfundojë Përjetësia?

ses. 3, ep. 9, Dokumentar, Shumë tradita fetare kanë parashikuar që bota jonë do të pësojë një fund apokaliptik. Shkencëtarët pajtohen se Toka nuk mund të zgjasë përgjithmonë, por nuk pajtohen nëse Universi dhe vetë koha mund të zhduken ndonjëherë. Disa mund të shpresojnë në përjetësi, por mundësia e kohës pa mbarim ka nënkuptime që i thyejnë mendimet për të tashmen