Sekretet e universit-Misteret e nënvetëdijes
Sekretet e universit-Misteret e nënvetëdijes

Sekretet e universit-Misteret e nënvetëdijes

ses. 3, ep. 8, Dokumentar/Shkencë, A ka fuqi të fshehta të mbyllura brenda mendjes tuaj, që presin të dalin? A është e mundur që nënndërgjegjja juaj të dijë më shumë, por që e ndërgjegjshmja juaj ju pengon t'i kuptoni? A i kontrollojnë veprimet mendimet tona, apo është e kundërta? Studimi i ri tregon se prishja e mureve të nënvetëdijes mund t’i bëjë njerëzit më të shëndetshëm dhe më krijues