SEMAFOR
SEMAFOR

SEMAFOR

Rtsh, arkiv. Moderatore: Sindi Sula, Enkeleda Fishekaj. Emisioni sjell në ekran për teleshikuesit personazhe të dashur nga bota e muzikës, kinemasë dhe mediave sociale.