Sepideh
Sepideh

Sepideh

Dokumentar i huaj, Historia e adoleshentes iraniane, Sepideh, e cila ndryshe nga moshataret e saj ka vetëm një ëndërr: të bëhet astronaute. Ajo kalon netët duke eksploruar sekretet e universit, teksa familja e saj konservatore bën gjithçka për ta mbajtur me këmbë në tokë. Këmbëngulja dhe gatishmëria për të luftuar për atë që dëshiron, e mbajnë gjallë shpresën e Sepideh, që një ditë të dalë nga kufijtë e Iranit