Seritë e korrjeve
Seritë e korrjeve

Seritë e korrjeve

Dokumentar i huaj, Bashkohuni me ne ndërsa eksplorojmë shprehjen përfundimtare të bashkëpunimit të njeriut me natyrën. Shndërrimi i ujit, tokës, diellit dhe farës në një dhuratë, përgjegjëse për të ushqyer 7 miliardë njerëz dhe kafshë të panumërta që e quajnë tokën si shtëpi, nuk është punë e lehtë