SEX, PËRRALLË DHE CELULAR
SEX, PËRRALLË DHE CELULAR

SEX, PËRRALLË DHE CELULAR

Dramë, 2015. Director: Erion Bubullima; Starring: Genc Fuga, Gent Kame, Eglantina Ceno, Gerti Ferra. Një shkrimtar librash për fëmijë, i cili e ka të pamundur të jetojë në një shoqëri e cila funksionon larg ideve të tij romantike, pëson një amnezi të përkohshme, gjë kjo që e bën të rishikojë marrëdhënien me bashkëshorten dhe partnerët, të cilët e përdorin.