Shantazhi
Shantazhi

Shantazhi

Thriller, 2008. Director: Justin Daly; Starring: James McCaffrey, Ebon Moss-Bachrach, Zoë Bell. Aktori i nominuar për çmimin Oskar, Robert Forster dhe aktori i nominuar për çmimet Emmy, Dan Hedaya, sjellin historinë e një ylli hollivudian i cili është vënë në shënjestër për një krim që nuk e ka kryer, pasi i ngatërrojnë identitetin.