SHFAQJA E TRUMANIT
SHFAQJA E TRUMANIT

SHFAQJA E TRUMANIT

Komedi, dramë, fantashkencë, 1998. Director: Peter Weir; Starring: Jim Carrey, Ed Harris, Laura Linney. Truman Burbank, një punonjës i një kompanie sigurimesh, zbulon papritur se jeta e tij është kthyer në një shfaqje televizive që transmetohet 24 orë në të gjithë globin. Për gati tre dekada, e gjithë ekzistenca e Trumanit sillet rrotull vullnetit dhe imagjinatës së pamëshirshme të një prodhuesi televiziv.