SHFAQJE CIRKU
SHFAQJE CIRKU

SHFAQJE CIRKU

Rtsh, arkiv (2016). Trupa e aktorëve të Cirkut të Tiranës, jep shfaqje në arenën e saj në kuadrin e 56-vjetorit të krijimit. Interpretojnë: Era dhe Erisi, Klaudia dhe Loredana, Geraldi dhe Juliani e shumë të tjerë. Regjia televizive: Ketrin Gjonçaj.