SHIGJETA
SHIGJETA

SHIGJETA

ses. 3, ep. 22, Serial, 2011. Director: James Bamford; Starring: Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey. Oliver Queen është një djalë i përkedhelur pasanik, i cili zhduked pasi yacht-i i tij mbytet në det. Ai rikthehet në civilizim pas 5 vjetësh, krejtësisht i ndryshuar dhe i gatshëm për të luftuar padrejtësitë dhe korrupsionin duke u maskuar në rolin e ti të ri, atë të shigjetarit.