Shkenca dhe verërat, një pak i ri
Shkenca dhe verërat, një pak i ri

Shkenca dhe verërat, një pak i ri

Dokumenta të huaj/Shkencë/Kulturë/Gjeografi, Pasi lindi në Anadolli dhe Kaukaz, kultura e hardhisë pushtoi butësisht mbarë botën. Por, sëmundjet e ndryshme e kanë kërcënuar shpesh këtë bimë. Shkenca e kohës së shkuar abuzoi me trajtimet kimike. Sot kërkimi për alternativat ekologjike nxit një pakt të ri midis vreshtit dhe një shkence që respekton ambientin