Shkollat shqipe në Zvicër
Shkollat shqipe në Zvicër

Shkollat shqipe në Zvicër

Dokumentar, Cikli i dokumentarëve"Shqiptarët nëpër botë". Dokumentar i paraprirë nga një emision me të ftuar në studio. Biseda, opinione, arritjet dhe sukseset e e shqiptarëve në mbarë botën