Shkurte Fejza, 40 vjet zëri i kombit
Shkurte Fejza, 40 vjet zëri i kombit

Shkurte Fejza, 40 vjet zëri i kombit

Koncert, Shqipëri, Një koncert recital për këngëtaren Kosovare shumë të njohur dhe të dashur, jo vetëm në Shqipëri por në të gjithë Diasporën, Shkurte Fejza. Një koncert që përmbledh repertorin më të mirë të një karriere të gjatë