Shoqata Bashkimi feston dy 10 vjetorët
Shoqata Bashkimi feston dy 10 vjetorët

Shoqata Bashkimi feston dy 10 vjetorët

Dokumentar, Shqipëri, Regjia dhe skenari: Llesh Nikolla. Reportazh mbi aktivitetet festive të organizuara nga shoqata"Bashkimi Uster "në Worçester të SHBA, me rastin e 10-vjetorit të pavarësisë së Kosovës. Viti 2018