Show Katar 2022-drejtpërdrejt
Show Katar 2022-drejtpërdrejt

Show Katar 2022-drejtpërdrejt

Emocionet e një dite botërore të përmbledhura në spektaklin e madh të Kupës së Botës 2022. Gjithçka që ka ndodhur në fushë dhe jashtë saj në përmbledhësin, me të ftuar nga më të ndryshmit për të mos humbur asgjë nga ngjarja sportive më e madhe në planet. Prezanton: Hygerta SAKO