Shpirti i adoleshenteve
Shpirti i adoleshenteve

Shpirti i adoleshenteve

Dokumentar i huaj, Çdo të thotë të jesh adoleshent, si ka ndryshuar koncepti ndër vite, si ndikohen ata nga filmat pa censurë të Hollivudit dhe si imitojnë në mënyrë të pavetëdijshme idhujt e tyre të filmave