SHPIRTI I FESTËS
SHPIRTI I FESTËS

SHPIRTI I FESTËS

Film Artistik, 2017. Directors: Olivier Nakache, Éric Toledano; Starring: Jean-Pierre Bacri, Jean-Paul Rouve, Gilles Lellouche. Komedi, romancë. Një dasmë e zhurmshme dhe plot tensione pritet të mbahet në një kështjellë franceze të shekullit të 17-të. Eventi nuk po shkon siç duhet. Këtu vjen në ndihmë stafi i kështjellës, të cilët do e shpëtojnë gjithë organizimin me eksperiencën e tyre