Shqipëria dhe hebrenjtë
Shqipëria dhe hebrenjtë

Shqipëria dhe hebrenjtë

Dokumentar, Shqipëri, Në kohën e shkatërrimit të tempullit të dytë në shekullin I e. s., një anije romake i la hebrenjtë në tokën shqiptare. Kështu hebrenjtë u vendosën për herë të parë në Shqipëri. Dokumentari rrëfen fillimin dhe bashkëjetesën e tyre në vendin tonë