Shqiptarët e Turqisë
Shqiptarët e Turqisë

Shqiptarët e Turqisë

Reportazh për bashkëatdhetarët tanë që jetojnë e punojnë në Turqi. Veprimtaritë e tyre kulturore për të mbajtur gjallë kulturën dhe traditën e vendit. Realizimi nga Mimoza Elezi