SHTEGTARI-kushtuar Vath Koreshit
SHTEGTARI-kushtuar Vath Koreshit

SHTEGTARI-kushtuar Vath Koreshit

Dokumentar, Shqipëri, 2016. Shtegtari-Vath Koreshi-Një dokumentar kushtuar Vath Koreshit, njeriu që jetoi pranë nesh real i prekshëm, ashtu pa bujë dhe pa zhurmë i mbeshtjellë me thjeshtësi. Realizimi nga Kliton Nesturi. 2016