Shtegtari, Vath Koreshi
Shtegtari, Vath Koreshi

Shtegtari, Vath Koreshi

Dokumentar, Shqipëri, Një dokumentar kushtuar Vath Koreshit, njeriu që jetoi pranë nesh real I prekshëm, ashtu pa bujë dhe pa zhurmë i mbështjellë me thjeshtësi. Idea dhe realizimi: Kliton Nesturi