Shtegtari-Vath Koreshi
Shtegtari-Vath Koreshi

Shtegtari-Vath Koreshi

Dokumentar, Shqipëri, Një dokumentar kushtuar Vath Koreshit, njeriu që jetoi pranë nesh real i prekshëm, ashtu pa bujë dhe pa zhurmë i mbeshtjellë me thjeshtësi. Realizimi nga Kliton Nesturi. 2016