Shtegtimi i një ëndrre-Limos Dizdari
Shtegtimi i një ëndrre-Limos Dizdari

Shtegtimi i një ëndrre-Limos Dizdari

Reportazh, Shqipëri, Një reportazh që ka në qendër dashurinë dhe pasionin e madh për artin, që ka për protagonistë dy muzikantë: Limos dhe Adriana Dizdari. Si e rijetëzuan ata qendrën artistike"Dea "në Ksamil, një qendër që përgatit muzikantë të vegjël dhe zhvillon aktivitete të ndryshme muzikore gjatë gjith ë vitit. Një histori dashurie e pasioni të pashtershëm