Shtëpia e Motorëve-premierë
Shtëpia e Motorëve-premierë

Shtëpia e Motorëve-premierë

Emision dedikuar sporteve te shqejtesise. Gjithcka nga bota e Formula 1 dhe MotoGp, me lajme, kuriozitete dhe risite e nje bote gjithnje ne zhvillim. Ne drejtimin e Erti Kristos, Andrea Kushi dhe Sokol Gjoshi ju cojne vetem nje hap larg garave te shpejtesise