Shtëpia ime basketbolli!
Shtëpia ime basketbolli!

Shtëpia ime basketbolli!

Dokumentar, Dokumentari sjell historinë, të djeshmen dhe të sotmen e Astrit Grevës, ish trajnerit të Partizanit dhe kombëtares fitues i 27 titujve kampion para viteve'90, por dhe trajner i suksesshëm pas viteve 90 në disa ekipe vajzash. Po ashtu flitet në dokumentar edhe për bashkshorten Terezina, ish basketbolliste, Albin ish gjyqtar basketbolli dhe vajzës Elda, ish basketbolliste e Partizanit dhe kombëtares