SI GJITHË TË TJETRËT
SI GJITHË TË TJETRËT

SI GJITHË TË TJETRËT

Dramë, 1981. Director: Spartak Pecani; Starring: Edmond Topi, Matilda Makoçi, Tinka Kurti, Thimi Filipi. Vullneti, një djalë i rritur në shtëpinë fëmijës, sapo ka mbaruar ushtrinë dhe duhet të zgjidhë një sërë problemesh. Për këtë ai gjen mbështetje tek drejtoresha e shtëpisë së fëmijës dhe tek Nasho, ustai i repartit, ku ai punonte para ushtrisë.