Si në familje
Si në familje

Si në familje

1. Historiku i patëllxhanit. 2. Me Chef Mimoza Balla, gatuajmë patëllxhan me mozzarella. 3. Kultivimi dhe rritja e patëllxhanit, me fermerin Nuri Bleta. 4. Vlerat ushqyese të patëllxhanit, me nutricionisten Anila Kalleshi. 5. Me Chef Arjan Braholli dhe studentin Gjergji Doraci, gatuajmë risotto me patëllxhan e karkaleca. 6. Këshillimi i karrierës, me Kristi Ziçisti