Simfonitë e Valbonës
Simfonitë e Valbonës

Simfonitë e Valbonës

Dokumentar Shqiptar, Valbona është një nga 10 luginat që shtrihen në Alpet shqiptare. Një bukjuri e virgjër, një simfoni perfekte e gërshetimit të majave të maleve dhe përkëdheljes së lumit të Valbonës.