S'KA KU SHKON MË MIRË
S'KA KU SHKON MË MIRË

S'KA KU SHKON MË MIRË

Komedi, romancë, 1997. Director: James L. Brooks; Starring: Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear. Fitues i dy çmimeve Oskar për aktoren dhe aktorin më të mirë. Melvin Udall, një shkrimtar mizantrop nuk duron askënd dhe punon i vetmuar në apartamentin e tij. Kur fqinji i tij, një artist homoseksual, shtrohet në spital, ai i beson qenin e tij Melvinit. Ndërkohë një histori dashurie do të lindë mes Melvinit dhe Karolit e cila është kamerierja e vetme që duron tekat e tij