Skënder Halili-Dritëhijet e një ylli
Skënder Halili-Dritëhijet e një ylli

Skënder Halili-Dritëhijet e një ylli

Dokumentar, Shqipëri, 2020. Një dokumentar kushtuar legjendës së ekipit bardh’ e blu, Skënder Halilit. Figura emblematike e sportit shqiptar, i cili shkëlqeu si futbollist në vitet 1957-1967 me ekipin e Tiranës dhe Dinamos. Si u ndërpre karriera e tij, pas burgimit që i preu ëndrrën në mes. Një prodhim i RTSH Sport