Sofra Dardane
Sofra Dardane

Sofra Dardane

Dokumentar, 2015. "Sofra Dardane "është ngjarja e vitit që bën bashkë artistët më të mirë tropojan. Një mbrëmje e paharrueshme, nën shoqërinë e këngëtarëve më mirë të muzikës së lehtë dhe asaj popullore si dhe të traditës me vallet dhe kostumet popullore të kësaj zone. Regjia dhe skenari nga Llesh Nikolla