Sofra shqiptare
Sofra shqiptare

Sofra shqiptare

Emision, Shqipëri, E ftuar: Rozana Anagnosti Sofra Shqiptare një format i cili sjell në vëmendje traditën e gatimit shqiptar dhe atë të vëndeve të tjera. Të ftuar specialë dhe miq të ekranit në një sofër e cila përcjell shumë shije