SOT 8 DITË
SOT 8 DITË

SOT 8 DITË

Teatër, 2019. Director: Elona Hyseni; Starring: Alba Shtembari, Erin Kujofsa, Ermir Hoxhaj, Ermir Jonka, Iris Karaxha, Klea Kon. Një komedi me dy akte, e shkruar në vitin 1932 nga Josip Rela, vënë në skenën e Teatrit Metropol si pjesë e festivalit të veprës shqiptare të arkivit"Metrofest 3". Komedia bën fjalë për një djalë dhe një vajzë të dashuruar, të cilët janë në mes të një dileme. A duhet të fitojë dashuria e tyre për njëri-tjetrin apo mblesëria e përcaktuar nga familjet e tyre?