STAND UP ALBANIA
STAND UP ALBANIA

STAND UP ALBANIA

Një format televiziv për grupmoshat 7-22 vjeç, të cilët konkurojnë në Public Speech, Stand Up Comedy dhe Performance. Krijuar nga Leonard Bombaj dhe Keti Dashi. Stand up Albania 2020 është një show sa i ndershëm po aq dhe kapriçoz, sa i ndjeshëm aq dhe i pacipë, sa tradicional aq dhe trendy…. Një format që sjell"ndjesinë e komunitetit global".