STATUS UPDATE
STATUS UPDATE

STATUS UPDATE

Film Artistik, 2018. Director: Scott Speer; Starring: Ross Lynch, Olivia Holt, Harvey Guillén. Komedi, fantazi, romancë. Adoleshenti Kyle Moore tronditet shumë nga ndarja e prindërve të tij dhe nuk është në gjendje të përshtatet me qytetin e tij të ri. Por, gjithçka do të ndryshojë kur ai zbulon një aplikacion magjik, i cili bën që përditësimet e tij në rrjetet sociale, të bëhen të vërteta