Steve Jobs-Fytyra e apple
Steve Jobs-Fytyra e apple

Steve Jobs-Fytyra e apple

Dokumentar i huaj/Investigativ, Kineasti Alex Gibney ekzaminon jetën dhe trashëgiminë e bashkëthemeluesit të Apple, Steve Jobs, një njeri me një vetëbesim dhe ide të qarta për synimet e tij, i cili i dha botës së teknologjisë më shumë se çdo kush tjetër në epokën moderne