Struga Trim lum
Struga Trim lum

Struga Trim lum

Telereportazh, Shqipëri, 2022. Një telereportazh kushtuar ekipit të futbollit në qytetin e vogël të Strugës që po bën historinë e madhe në futboll. Brenda 7 viteve skuadra që erdhi nga hiçi doli në superiore, në europë dhe aktualisht kryeson kampionatin në Maqedoninë e Veriut pa asnjë humbje