Studio Botëror 22-drejtpërdrejt
Studio Botëror 22-drejtpërdrejt

Studio Botëror 22-drejtpërdrejt

Emisioni analitik i botërorit arab. Kuriozitete, statistika, analiza dhe komente për të gjitha ndeshjet e edicionit të 22-të të kampionatit botëror të futbollit. Prezanton: Alban HASANI