Studio Botëror Katar 2022-drejtpërdrejt
Studio Botëror Katar 2022-drejtpërdrejt

Studio Botëror Katar 2022-drejtpërdrejt

Emision, Shqipëri, 2022. Kuriozitete, statistika, analiza dhe komente për të gjitha ndeshjet e edicionit të 22-të të Kampionatit Botëror të Futbollit"Katar 2022"