Studio Gol-drejtpërdrejt
Studio Gol-drejtpërdrejt

Studio Gol-drejtpërdrejt

Emision, Shqipëri, 2021. Emision mbi kampionatet kryesore europiane, si italian, spanjoll, etj. Gola, informacion, analizë, spektakël dhe diskutime me të ftuar specialë