TANGO ARGJENTINASE
TANGO ARGJENTINASE

TANGO ARGJENTINASE

Dramë, 1992. Director: Goran Paskaljevic; Starring: Mija Aleksic, Predrag'Miki 'Manojlovic, Nikola Zarkovic. Një djalë i ri i cili ndihmon një grup të moshuarish që të ringjallin dëshirën e tyre për të jetuar, arrin të marrë në këmbim dashurinë dhe mirëkuptimin e tyre, gjë që i është mohuar nga prindërit e tij.