Tao Tao
Tao Tao

Tao Tao

Aventurë animacion serial, Japoni, 1983. Director: Shuichi Nakahara . Tao-Tao është një arush I vogël Panda që e kalon kohën në aventura me miqtë e tij të pyllit dhe duke dëgjuar përrallat e mama Pandës