TË JESH I BARABARTË ME VETVEHTEN
TË JESH I BARABARTË ME VETVEHTEN

TË JESH I BARABARTË ME VETVEHTEN

Dokumentar, Shqipëri, Idea dhe realizimi: Petro Lati. Në qendër të dokumentarit është profesori i mendimit filozofik dhe estetik, Alfred Uçi