Të mësojmë spanjisht
Të mësojmë spanjisht

Të mësojmë spanjisht

Arsim, GJUHA SPANJOLLE-Aprender Espanol pj 41, 42, 43, 44-Program mësimor spanjisht-Spanjishtja për nivelin fillestar/bazik. Të mësojmë bazat e spanjishtes, me anë të dialogjeve të thjeshta dhe ushtrimeve gramatikore. Spanjishtja është një gjuhë me bazë latine, e cila flitet nga rreth 435 milionë folës në mbarë botën