TË MOS HESHTËSH
TË MOS HESHTËSH

TË MOS HESHTËSH

Dramë, 1985. Director: Spartak Pecani; Starring: Matilda Makoçi, Ndriçim Xhepa, Sheri Mita, Gëzim Rudi. Bashkëshorti i Silvit vdes në një aksident. Për një periudhë kohe Silvi humb interesin për jetën. Jeta vazhdon dhe ajo fillon ta marrë veten. Një dashuri e re e zgjon. Por një ditë ajo zbulon se burri që dashuron Ardi, është bashkëpunëtor në një vjedhje të madhe të pasurisë shtetërore.