Teknika Bujqësore
Teknika Bujqësore

Teknika Bujqësore

Dokumentar i huaj, Nick Bailey ka shfrytëzuar një mundësi të rrallë për të projektuar kopshtin e tij të qytetit nga e para dhe jep këshilla se si të planifikoni dhe vendosni një shteg, dhe Carol Klein feston për lulzimit e barbarosës dhe bollëkun e varieteteve që i japin masa dhe ngjyra kopshtit të verës