Teknologjia primitive
Teknologjia primitive

Teknologjia primitive

Dokumentar i huaj, Teknologjia primitive-102 ditë me natyrën. Disa të rinj na tregojnë eksperiencën e tyre të ndërtimit të objekteve me mjete dhe materiale primitive. Një eksperiment në teknologjinë e ndërtimit primitiv për të apasionuartit me natyrën