Telefonata
Telefonata

Telefonata

Film Artistik, SHBA, 2013. Director: Steven Knight; Starring: Tom Hardy, Olivia Colman, Ruth Wilson. Fitues i 7 çmimeve ndërkombëtare. Ivan Locke, një njeri i përkushtuar, familjar e menaxher i suksesshëm ndërtimi, merr një telefonatë që do i ndryshojë rrjedhën e jetës. Një sekret i ruajtur me kujdes nga gruaja e tij, familja dhe bashkëpunëtorët do të vërë në rrezik gjithçka ka ndërtuar me kaq mund, por më e rëndësishmja, atij do t'i duhet të përballet me veten dhe zgjedhjet që ka bërë