TELEFONI I NJË MËNGJESI
TELEFONI I NJË MËNGJESI

TELEFONI I NJË MËNGJESI

Dramë, Albania, 1987. Directors: Ibrahim Muço, Kristaq Mitro; Starring: Ndriçim Xhepa, Bujar Lako, Bujar Asqeriu, Mirush Kabashi, Vasjan Lami, Agim Shuk. Neritani, një gazetar i njohur, vendos të shkruajë një artikull kritik për një nga fermat më të mëdha të kryeqytetit. Ai gjendet nën presionin e kolegëve familjarëve dhe ish-të dashurës, për të mos e botuar shkrimin. Pavarësisht përpjekjeve shkrimi botohet dhe drejtori i fermës dënohet për deklarim të shifrave fiktive te prodhimit.